Med pretepom zabodel moškega

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Shutterstock)
Na Ptuju je prišlo do pretepa, v katerem je en moški zabodel drugega.
Oglej si celoten članek

V nedeljo zvečer je na Ptuju prišlo do prerivanja in pretepa med osmimi moškimi, starimi od 21 do 29 let, ter 21- in 54-letnim moškim iz Ptuja.

Med pretepom je 54-letni moški s kuhinjskim nožem zamahnil proti enemu moškemu iz druge skupine in mu prerezal majico. 21-letni moški pa je s škarjami v hrbet zabodel 24-letnega moškega iz prve skupine, ki so ga s hudo telesno poškodbo odpeljali v bolnišnico na Ptuju.

Moški iz prve skupine so se razbežali, 21- in 54-letnik pa sta skrila predmete. Policisti so moška pridržali, predmete pa zasegli. Policisti zbirajo obvestila in proučujejo okoliščine, zoper moške sledi kazenska ovadba pristojnemu državnemu tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.