Media24: Ni res, da ne smemo izdajati revij!

Foto: zurnal24.si
Foto: zurnal24.si
V podjetju Media24 so se danes odzvali na zapis Bojana Požarja, da so dobili sodno prepoved izdajanja več revij. Pravijo, da navedbe ne držijo in da bodo Požarja tožili.
Oglej si celoten članek

"Sodne odredbe o začasnem prenehanju izdajanja katerekoli od naših revij nismo prejeli. Tako delo kot tudi izhajanje revij podjetja Salomon, d. o. o., poteka nemoteno," so včeraj na naša vprašanja o tem, kaj se dogaja z revijami Vklop, Zarja, Zvezde..., odgovorili na Media24.

Bojan Požar je na svojem spletnem portalu pred dvema dnevoma zapisal, da se medijska hiša v lasti Martina Odlazka na sklep o začasni odredbi ne more več pritožiti.

Danes pa je v sporočilu za javnost direktor Gregor Repič še ostreje zapisal, da so zaradi zlonamernega in škodljivega poročanja spletnega portala Požareport utrpeli poslovno škodo, za kar bodo povzročitelja tudi odškodninsko tožili.

Odločanje o sodni odredbi na prvo stopnjo

Sodno odredbo je sicer KBM Leasing, ki ima zaenkrat še v lasti znamke nekdanjih Delo revij, zahtevala po tem, ko je Media24 še v teku odpovednega roka najemne pogodbe začela izdajati konkurenčne revije pod drugimi imeni (Vklop, Zarja, Avenija ...), a je ljubljansko okrožno sodišče predlog zavrnilo. Kot so nam povedali na Media24 in potrdili tudi na ljubljanskem okrožnem sodišču pa je višje sodišče zdaj v tem obsegu zadevo vrnilo v nov postopek na prvostopenjsko sodišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.