Slovenija
83 ogledov

Media24: Ni res, da ne smemo izdajati revij!

Vklop in Stop zurnal24.si
V podjetju Media24 so se danes odzvali na zapis Bojana Požarja, da so dobili sodno prepoved izdajanja več revij. Pravijo, da navedbe ne držijo in da bodo Požarja tožili.

"Sodne odredbe o začasnem prenehanju izdajanja katerekoli od naših revij nismo prejeli. Tako delo kot tudi izhajanje revij podjetja Salomon, d. o. o., poteka nemoteno," so včeraj na naša vprašanja o tem, kaj se dogaja z revijami Vklop, Zarja, Zvezde..., odgovorili na Media24.

Bojan Požar je na svojem spletnem portalu pred dvema dnevoma zapisal, da se medijska hiša v lasti Martina Odlazka na sklep o začasni odredbi ne more več pritožiti.

Danes pa je v sporočilu za javnost direktor Gregor Repič še ostreje zapisal, da so zaradi zlonamernega in škodljivega poročanja spletnega portala Požareport utrpeli poslovno škodo, za kar bodo povzročitelja tudi odškodninsko tožili.

Odločanje o sodni odredbi na prvo stopnjo

Sodno odredbo je sicer KBM Leasing, ki ima zaenkrat še v lasti znamke nekdanjih Delo revij, zahtevala po tem, ko je Media24 še v teku odpovednega roka najemne pogodbe začela izdajati konkurenčne revije pod drugimi imeni (Vklop, Zarja, Avenija ...), a je ljubljansko okrožno sodišče predlog zavrnilo. Kot so nam povedali na Media24 in potrdili tudi na ljubljanskem okrožnem sodišču pa je višje sodišče zdaj v tem obsegu zadevo vrnilo v nov postopek na prvostopenjsko sodišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.