Medved pošteno prestrašil Kočevca

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moški je bil na poti v službo, medved pa mu je sredi Kočevja sledil kar nekaj časa.
Oglej si celoten članek

Okoli četrte ure zjutraj se je moški iz Kočevja vozil s kolesom v službo, ko je pri Bračičevi šoli srečal medveda, poroča lokalni spletni portal e-Utrip, ki dodaja, da je "Kočevje v Sloveniji sicer znano kot mesto medvedov, a se z njihovo prisotnostjo v samem centru še nikoli nismo srečali."

Sledil mu je

Moški se je s kolesom vozil po levi strani iz smeri Livolda proti Kočevju, ko je "v nekem trenutku zaslišal zvok krempljev po asfaltu. Pogledal je v smeri, od koder je prihajal zvok, in začuden pred šolo zagledal medveda". Pospešil je proti centru, a je pospešil tudi medved, ki je začel teči in kolesarja prehitel.

Medved se je po navedbah portala ustavil pri banki, moški pa je v upanju, da bi se izognil bližnjemu srečanju, pred banko zavil desno. Pri hotelu je prečkal cesto, a je cesto prav tako prečkal medved. Je pa ta na srečo pot nadaljeval proti Gaju.

Kot navaja portal, je bil moški še dolgo časa v šoku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:12 18. September 2013.

    medved,cigan ali policaj...drugega nemoreš srečati pred banko!! Mi smrtniki nimamo kaj tam iskati!! Je pa res ...samo da je mladič!

  • 06:38 18. September 2013.

    ...medved se je ustavil pred banko in potem nadaljeval pot v ......res je huda, če srečaš medveda zjutraj in to …

  • 21:26 17. September 2013.

    imam občutek da bo čez 2 dni novica da so ustrelili medveda v okolici Kočevja =/

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.