Slovenija
266 ogledov

Medved pošteno prestrašil Kočevca

Fotografija je simbolična. Shutterstock
Moški je bil na poti v službo, medved pa mu je sredi Kočevja sledil kar nekaj časa.

Okoli četrte ure zjutraj se je moški iz Kočevja vozil s kolesom v službo, ko je pri Bračičevi šoli srečal medveda, poroča lokalni spletni portal e-Utrip, ki dodaja, da je "Kočevje v Sloveniji sicer znano kot mesto medvedov, a se z njihovo prisotnostjo v samem centru še nikoli nismo srečali."

Sledil mu je

Moški se je s kolesom vozil po levi strani iz smeri Livolda proti Kočevju, ko je "v nekem trenutku zaslišal zvok krempljev po asfaltu. Pogledal je v smeri, od koder je prihajal zvok, in začuden pred šolo zagledal medveda". Pospešil je proti centru, a je pospešil tudi medved, ki je začel teči in kolesarja prehitel.

Medved se je po navedbah portala ustavil pri banki, moški pa je v upanju, da bi se izognil bližnjemu srečanju, pred banko zavil desno. Pri hotelu je prečkal cesto, a je cesto prav tako prečkal medved. Je pa ta na srečo pot nadaljeval proti Gaju.

Kot navaja portal, je bil moški še dolgo časa v šoku.

Komentarjev 5
  • privat 08:12 18.september 2013.

    medved,cigan ali policaj...drugega nemoreš srečati pred banko!! Mi smrtniki nimamo kaj tam iskati!! Je pa res ...samo da je mladič!

  • renemario 06:38 18.september 2013.

    ...medved se je ustavil pred banko in potem nadaljeval pot v ......res je huda, če srečaš medveda zjutraj in to takega, ki ima silo v banko - da ni medvedji tajkun?PS. dobr, da se je vse izšlo brez ...prikaži večz poškodb za občana.

  • mitjap 21:26 17.september 2013.

    imam občutek da bo čez 2 dni novica da so ustrelili medveda v okolici Kočevja =/