Medvedka z mladiči dopoldan napadla moškega. Pohodniki, previdno!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kot so pojasnili koprski policisti, so lovci imeli pogon, pri tem pa je enega od njih medvedka, ki ima sicer dva mladiča, napadla.
Oglej si celoten članek

Danes dopoldan je na območju med hriboma Baba in Mali Javornik medvedka napadla 63-letnega lovca. Kot so pojasnili koprski policisti, so lovci imeli pogon, pri tem pa je enega od njih medvedka, ki ima sicer dva mladiča, napadla.

Zaradi poškodb so ga odpeljali v ZD Postojna. Policisti so pojasnili, da ima moški zlomljeno roko, poškodovana rebra in več ran na hrbtu. 

Pohodnike na tem območju pozivajo k previdnosti.

*Fotografija je simbolna.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 18:29 23. Januar 2022.

    točno tako pohodniki pazite se, jagrov, ti se sami med sabo strelajo še na strelišču ko trenirajo. in drugič.. a …

  • 17:42 23. Januar 2022.

    Bravo medvedka, še ostale lovce bi morala malo ošamarat da bodo njihove zmaličene face kot opozorilo ostalim. :)

  • 15:37 23. Januar 2022.

    Ja, pohodniki, previdno..lovci imajo hajko. Takrat ni nihče varen, ne gobarji, ne sprehajalci in tudi med sabo se včasih malo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.