Slovenija > Črna kronika
6854 ogledov

Medvedka z mladiči dopoldan napadla moškega. Pohodniki, previdno!

Medved, mladič Profimedia
Kot so pojasnili koprski policisti, so lovci imeli pogon, pri tem pa je enega od njih medvedka, ki ima sicer dva mladiča, napadla.

Danes dopoldan je na območju med hriboma Baba in Mali Javornik medvedka napadla 63-letnega lovca. Kot so pojasnili koprski policisti, so lovci imeli pogon, pri tem pa je enega od njih medvedka, ki ima sicer dva mladiča, napadla.

Zaradi poškodb so ga odpeljali v ZD Postojna. Policisti so pojasnili, da ima moški zlomljeno roko, poškodovana rebra in več ran na hrbtu. 

Pohodnike na tem območju pozivajo k previdnosti.

*Fotografija je simbolna.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 18
  • rd2dmk2 18:29 23.januar 2022.

    točno tako pohodniki pazite se, jagrov, ti se sami med sabo strelajo še na strelišču ko trenirajo. in drugič.. a vi ne bi branili svoje familije, če bi jo kdo napadu.. ti jagri naj bodo vesel, da jih še jazbeci, ...prikaži več merjasci , veverice ne napadejo. zajcev spolh ne vom omenjal a ste že videli kakšne zobe imajo in kremplje.. sam za zbežat iz gozda..p.s. za vse junake, se upate spravt na enga petelina ?

  • papak 17:42 23.januar 2022.

    Bravo medvedka, še ostale lovce bi morala malo ošamarat da bodo njihove zmaličene face kot opozorilo ostalim. :)

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 15:37 23.januar 2022.

    Ja, pohodniki, previdno..lovci imajo hajko. Takrat ni nihče varen, ne gobarji, ne sprehajalci in tudi med sabo se včasih malo streljajo...Je pa naravno, da medvedka brani mladiče...vsaj pri živalih je vedno tako, pri ljudeh ne !!