Megla do četrtka, nato morda dež

Foto: IFP
Foto: IFP
Po nižinah bo megla vztrajala še vse tja do četrtka. Žarke sonca boste tako lahko lovili le v višjeležečih predelih države. Prihodnji vikend pa nas po vsej verjetnosti časa deževno vreme.
Oglej si celoten članek

Megleno in hladno vreme po nižinah se bo nadaljevalo še vse tja do četrka, so za zurnal24.si dejali na Agenciji za okolje RS.

V torek, sredo in četrtek bo sicer nekoliko bolj oblačno vreme. Proti koncu prihodnjega tedna pa nas po vsej verjetnosti čaka dež.

Dnevne temperature v dolinah bodo še naprej okoli nič stopinj Celzija, v območjih nad gosto meglo se lahko temperature dvignejo tudi do desetih stopinj Celzija.

Gosta megla v dolinah in kotlinah je sicer za ta letni čas precej običajna, saj so noči dolge in hladne, podnevi pa je sonce premalo močno, da bi razkrojilo gosto in sivo meglo, so razložili na Arsu.

Je pa zato vreme lepše v višjeležečih predelih države. Danes se boste tako lahko soncu nastavljali v krajih, ki ležijo najmanj 800 metrov nad morjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:50 20. November 2011.

    Ne vem zakaj posplošujete? Če je megla v Lj in okolici, ne pomeni da je tudi drugje. Pa ni potrebno …

  • 12:12 20. November 2011.

    Nevem jst o kaksni megli na nizinah vi govorite? V Portorozu je sonce vsak dan in 15C ..

  • jst
    10:37 20. November 2011.

    Sam da nov več te žabarske megle k sm jo SIT

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.