Mejni prehod pada

Foto: Suzana Kos Škofije mejni prehod Foto: Suzana Kos Škofije mejni prehod Foto: Suzana Kos Škofije mejni prehod Foto: Suzana Kos Škofije mejni prehod
Zapora hitre ceste Koper–Trst. Začelo se je rušenje nekdanjega mejnega prehoda z Italijo na Škofijah.
Oglej si celoten članek

Škofije. Danes so vzdrževalci Darsa postavili polovično zaporo na odseku hitre ceste Škofije–Srmin. Polovična zapora ceste je potrebna zaradi rušenja objekta nekdanjega mejnega prehoda Škofije. V prvi fazi bo zaprta polovica ceste iz smeri Kopra proti Trstu. Promet bo v času zapore preusmerjen na nasprotno vozišče, v drugi fazi pa bo zaprta polovica ceste iz smeri Trsta. Ob zgostitvah prometa so možni zastoji, zato Dars voznicam in voznikom priporoča, da pred potjo pokličejo Prometno-informacijski center za državne ceste na številko 1970 ali razmere preverijo na spletni strani www.promet.si.

Dars je dovoljenje za zaporo približno 600 metrov hitre ceste na območju nekdanjega mejnega prehoda izdal investitorju omenjenega posega, direktoratu za investicije in nepremičnine na ministrstvu za javno upravo. Dovoljenje za zaporo, ki ga je investitor za območje na drugi strani meje pridobil tudi od italijanskega upravljavca hitre ceste, velja do 29. junija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:24 11. Junij 2012.

    Me zanima če ni malce preuranjeno, glede na trenutno situacijo.<br />Jih znamo hitr spet nazaj nameščat XD

  • 14:57 11. Junij 2012.

    No da vidimo, koliko časa je potrebnega, da odstranijo nekaj hišic sredi avtoceste...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.