Mejni prehodi so se sprostili

Foto: Žurnal24 (Foto: Barbara Milavec)
Mejni prehodi so se sprostili. Kolone iz smeri Hrvaške proti Sloveniji se ne verižijo v kolonah, za vstop v dražvo je treba čakati do 20 minut.
Oglej si celoten članek

Promet na mejnih prehodih se je nekoliko sprostil. Na mejnem prehodu Gruškovje osebna vozila pri vstopu čakajo 20 minut, drugod pa ni posebnosti.

Dela in zapore
Na primorski avtocesti bodo jutri predvidoma po 8. uri pričeli z pripravljalnimi deli za postavitev zapore. Med Vrhniko in Logatcem bo zaprt prehitevalni pas, promet bo potekal po voznem in počasnem pasu.

Zaradi del je na štajerski avtocesti zaprt priključek Celje - center v smeri Ljubljane do ponedeljka 16.8.2010. Vozniki v smeri Ljubljane se na AC lahko vključijo na priključku Celje - vzhod ali Celje - zahod.

Popolne zapore zaradi prireditev:
- cesta Grabonoš - Kapela - Radenci v Kapelskem Vrhu do 23. ure;
- cesta Gorenja vas - Ljubljanica bo občasno zaprta(1 urne popolne zapore brez obvoza) na odseku Todraž - Lučine do 19. ure;
- cesta Poljana - Šentvid v Črni na Koroškem do 17. ure;
- v Dutovljah so zaprte ceste Štanjel - Dutovlje, Sežana - Dutovlje, Krajna vas - Dutovlje in Repentabor - Dutovlje do 17. ure.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.