Slovenija
1 ogledov

Mejni prehodi so se sprostili

(Foto: Barbara Milavec) Žurnal24 main
Mejni prehodi so se sprostili. Kolone iz smeri Hrvaške proti Sloveniji se ne verižijo v kolonah, za vstop v dražvo je treba čakati do 20 minut.

Promet na mejnih prehodih se je nekoliko sprostil. Na mejnem prehodu Gruškovje osebna vozila pri vstopu čakajo 20 minut, drugod pa ni posebnosti.

Dela in zapore
Na primorski avtocesti bodo jutri predvidoma po 8. uri pričeli z pripravljalnimi deli za postavitev zapore. Med Vrhniko in Logatcem bo zaprt prehitevalni pas, promet bo potekal po voznem in počasnem pasu.

Zaradi del je na štajerski avtocesti zaprt priključek Celje - center v smeri Ljubljane do ponedeljka 16.8.2010. Vozniki v smeri Ljubljane se na AC lahko vključijo na priključku Celje - vzhod ali Celje - zahod.

Popolne zapore zaradi prireditev:
- cesta Grabonoš - Kapela - Radenci v Kapelskem Vrhu do 23. ure;
- cesta Gorenja vas - Ljubljanica bo občasno zaprta(1 urne popolne zapore brez obvoza) na odseku Todraž - Lučine do 19. ure;
- cesta Poljana - Šentvid v Črni na Koroškem do 17. ure;
- v Dutovljah so zaprte ceste Štanjel - Dutovlje, Sežana - Dutovlje, Krajna vas - Dutovlje in Repentabor - Dutovlje do 17. ure.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.