Mercator: oglas, da te kap

Foto: Saša Despot plakati Foto: Saša Despot plakati
Mercator je objavil oglas, v katerem mrgoli slovničnih napak.
Oglej si celoten članek

Mercator je za nagradno igro, ki bo trajala od četrtkove otvoritve Mercator centra v Šiški do 25. avgusta, objavil oglas, poln napak. Fotografijo oglasa je na Facebooku objavila uporabnica Natalija. 

Gre za nekaj slovničnik napak, določeni deli pa so zapisani v hrvaščini. 

Foto: Saša Despot plakati

Tako je glavna nagrada en avdom namesto avtodom, sto vikend aranžmajev je sto vikend aranžmaja za 2 osobe u Sloveniji, deset električnih koles pa je 10 elektricnih kolesa. Zdi se, kot da so pomotoma prilepili slabo lektoriran hrvaški oglas.

Mercator: Objavljen eden od prvih osnutkov, iskreno se opravičujemo!

"Pripravili smo več vrst tiskovin za odprtje prenovljene trgovine Mercator Šiška in popolnoma pomotoma se je na tako imenovani city light oglasnih mestih pojavil eden prvih oblikovnih osnutkov plakata. Iskreno se opravičujemo, plakate pa bomo kar najhitreje zamenjali," so pojasnili v Mercatorju. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 32

  • 11:10 20. Julij 2016.

    Tvoji mami

  • 09:39 20. Julij 2016.

    Ljudje, še dobro, da vidite vse te slovnične napake. Odkar gledam reklame od otroških čokoladic in Niveje med oddajami, enake …

  • 07:46 20. Julij 2016.

    Čefurje na vlak in vija kući!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.