Mesić se je popravil: Janša neresen

Foto: Žurnal24 Stipe Mesić in Janez Janša (Foto: Žurnal24)
Mesić, ki je razburil z včerajšnjo izjavo o "neuravnovešenem" Janezu Janši, je danes hitel pojasnjevati svoje besede. Neuravnovešena je Janševa politika, pravi.
Oglej si celoten članek

Nekdanji predsednik Hrvaške Stipe Mesić je dejal, da je z včerajšnjimi besedami, ki jih je v pogovoru z naslednikom Ivom Josipovićem in premierko Jadranko Kosor izrekel pred prižganimi kamerami, mislil na spremembe v stališčih Janeza Janše.

"Janša sedaj zastopa povsem drugačna stališča od tistih, o katerih se je dogovoril z bivšim premierjem Ivom Sanaderjem. Pozablja, o čem se je dogovoril s Sanaderjem, in zdaj zastopa povsem drugačna stališča, kar je neuravnotežena politika. Zato je neresen politik," je danes povedal Mesić.

Tudi Josipović je bil danes primoran komentirati včerajšnji dogovor, a se je od Mesićeve izjave distanciral. Nisem strokovnjak za takšne ocene, je dejal in izrazil prepričanje, da bo Slovenija uresničila vse, kar je bilo potrjeno z nedeljskim referendumom. Janševe izjave glede Hrvaške pa je treba gledati kot notranjo zadevo Slovenije, je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.