Migranti nagneteni med tovorom

Foto: PMP Obrežje
Foto: PMP Obrežje
Policisti so včeraj v tovornem vozilu pod ponjavo med tovorom odkrili tri državljane Afganistana, ki so se nameravali izogniti mejni kontroli.
Oglej si celoten članek

Policisti na mejnem prehodu Obrežje so pri opravljanju nalog mejne kontrole ob vstopu v državo preverjali 34-letnega državljana Bolgarije, ki je vozil tovorno vozilo s priklopnikom.

Pri temeljiti mejni kontroli in pregledu tovornega vozila so pod ponjavo med tovorom odkrili tri državljane Afganistana, ki so se nameravali izogniti mejnemu nadzoru.

Tujce so pridržali in jih po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom, so še sporočili z novomeške policijske postaje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.