Minister Cigler Kralj sprejet v bolnišnico

Foto: Tamino Petelinšek/STA
Foto: Tamino Petelinšek/STA
Minister in resor, ki ga vodi, sta med bolj obremenjenimi v času krize zaradi covida-19. Ministrovo stanje ni povezano z virusom.
Oglej si celoten članek

Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janez Cigler Kralj je bil danes, potem ko se mu slabo počutje po tednu dni ni izboljšalo, sprejet na urološki oddelek Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani, so sporočili z ministrstva. Na delo bi se lahko po ocenah zdravnikov vrnil v 10 do 14 dneh.

"Ministrovo zdravstveno stanje je stabilno in ni povezano s covidom-19," so navedli na ministrstvu. Zagotovili so, da je Cigler Kralj vseskozi v stikih s sodelavci, po ocenah zdravnikov pa se bo lahko predvidoma v 10 do 14 dneh vrnil na delo.

Cigler Kralj in resor, ki ga vodi, sta med bolj obremenjenimi v času krize zaradi covida-19, tako zaradi ukrepanja za blaženje posledic krize na trg dela kot zaradi upravljanja z epidemijo v domovih za starejše občane.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • ode
    08:13 30. November 2020.

    KAZNIVA DEJANJA ZOPER ČLOVEKOVO ZDRAVJE 177. člen: Prenašanje nalezljivih bolezni(1) Kdor se ne ravna po predpisih ali odredbah, s katerimi …

  • ode
    08:13 30. November 2020.

    Na daleč se izognimo osebam brez ali z nepravilno nadeto masko - tudi zunaj. Ne vstopajmo v prostore, kjer se …

  • 05:06 30. November 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.