Minister Logar po operaciji okreva v UKC

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Uspešno je prestal operacijo, po kateri sedaj okreva.
Oglej si celoten članek

Zjutraj smo poročali, da je zunanji minister Anže Logar v bolnišnici. V petek zvečer je bil zaradi vnetja slepiča sprejet v ljubljanski klinični center, kjer je danes uspešno prestal operacijo, po kateri zdaj okreva, so sporočili z zunanjega ministrstva.

Zunanji minister se je sicer, kot je na Twitterju danes sporočilo ministrstvo za zunanje zadeve, še v petek udeležil diplomatskega zbora ob 30. obletnici neodvisnosti Slovenije ter njenem drugem predsedovanju Svetu EU, ki ga je pripravil njegov doajen, apostolski nuncij v Sloveniji Jean-Marie Speich.

Slovenija Zunanji minister Logar v bolnišnici

V četrtek je v Ljubljani gostil katarskega ministra za zunanje zadeve, šejka Mohameda bin Abdulrahmana al Tanija. Ministra sta izpostavila željo po okrepitvi sodelovanja in povečanju blagovne menjave med državama. Pogovarjala sta se tudi o razmerah na Bližnjem vzhodu in v Afganistanu.

Pred tem se je Logar v sredo mudil v Atenah, kjer je z grškim zunanjim ministrom Nikosom Dendiasom govoril predvsem o krepitvi dvostranskega, regionalnega in evropskega povezovanja v smeri močnejše in odpornejše Evrope. S sogovorniki je razpravljal tudi o poteku slovenskega predsedovanja Svetu EU.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 13:30 7. November 2021.

    uspešno ukrepa po zahrtevni operaciji , ki je sicer ena bolj rutinskih, ampak mormo se oddahnit , da je operacija …

  • 11:09 7. November 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

  • 09:36 7. November 2021.

    Kako pa je sploh prišel do zdravnikov ? A , ja , je minister, običajni zemljani itak več ne pridejo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.