Slovenija
1195 ogledov

Minister Logar po operaciji okreva v UKC

Anže Logar Saša Despot
Uspešno je prestal operacijo, po kateri sedaj okreva.

Zjutraj smo poročali, da je zunanji minister Anže Logar v bolnišnici. V petek zvečer je bil zaradi vnetja slepiča sprejet v ljubljanski klinični center, kjer je danes uspešno prestal operacijo, po kateri zdaj okreva, so sporočili z zunanjega ministrstva.

Zunanji minister se je sicer, kot je na Twitterju danes sporočilo ministrstvo za zunanje zadeve, še v petek udeležil diplomatskega zbora ob 30. obletnici neodvisnosti Slovenije ter njenem drugem predsedovanju Svetu EU, ki ga je pripravil njegov doajen, apostolski nuncij v Sloveniji Jean-Marie Speich.

Anže Logar Slovenija Zunanji minister Logar v bolnišnici

V četrtek je v Ljubljani gostil katarskega ministra za zunanje zadeve, šejka Mohameda bin Abdulrahmana al Tanija. Ministra sta izpostavila željo po okrepitvi sodelovanja in povečanju blagovne menjave med državama. Pogovarjala sta se tudi o razmerah na Bližnjem vzhodu in v Afganistanu.

Pred tem se je Logar v sredo mudil v Atenah, kjer je z grškim zunanjim ministrom Nikosom Dendiasom govoril predvsem o krepitvi dvostranskega, regionalnega in evropskega povezovanja v smeri močnejše in odpornejše Evrope. S sogovorniki je razpravljal tudi o poteku slovenskega predsedovanja Svetu EU.

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 8
  • eminenca 13:30 07.november 2021.

    uspešno ukrepa po zahrtevni operaciji , ki je sicer ena bolj rutinskih, ampak mormo se oddahnit , da je operacija uspela in pacient preživel ... med vsemi zasedenimi postljami so našli le no prosto za gospoda ministra ... ja , ...prikaži več to je pa zmerej na v rezerve za take primere

  • Catherine_Sok 11:09 07.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • sandi76 09:36 07.november 2021.

    Kako pa je sploh prišel do zdravnikov ? A , ja , je minister, običajni zemljani itak več ne pridejo do doktorjev !