Mišiču se trese stolček

Foto: Nataša Čepar
Foto: Nataša Čepar
Gašpar Gašpar Mišič za delo v Luki Koper še ni podpisal pogodbe.
Oglej si celoten članek

Ponedeljkovi skupščini družbe, na kateri bo lastnica Slovenska odškodninska družba predlagala zamenjavo nadzornikov, naj ne bi neposredno sledila odstavitev novega predsednika uprave Gašparja Gašparja Mišiča.

Omejili bodo pristojnosti

Ta kljub neodobravanju koalicijskih strank, med katerimi so bili najbolj glasni SD, ostaja za krmilom Luke Koper, prek statutarnih sprememb pa naj bi mu nekoliko omejili pooblastila.

Najverjetnejši kandidati, ki bodo zasedli nadzorniške stolčke, so Rado Antolovič, Alenka Žnidaršič Kranjc in Elen Twrdy.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:43 5. Oktober 2013.

    Ne vem komu škodi Mišič vem pa, da bo na obali pograbil kar mu bo in ne bo ponujeno. Vsekakor …

  • mph
    14:58 5. Oktober 2013.

    Zanimivo, kako se politični mafiji tresejo hlače, da bi izgubili stolček. Vedno bolj sem prepričan, da bi bil pravi na …

  • 13:16 5. Oktober 2013.

    kaj šele zdaj vidiš "kaj dogaja"...nič noben nebo uštimal!! Uštimali bodo le svoje koristi in procentne provizije!! Nas pa gledajo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.