Slovenija
13 ogledov

Mišiču se trese stolček

Slovenija 29.08.13, Gaspar Gaspar Misic, novi predsednik uprave Luke Koper, Luka Nataša Čepar
Gašpar Gašpar Mišič za delo v Luki Koper še ni podpisal pogodbe.

Ponedeljkovi skupščini družbe, na kateri bo lastnica Slovenska odškodninska družba predlagala zamenjavo nadzornikov, naj ne bi neposredno sledila odstavitev novega predsednika uprave Gašparja Gašparja Mišiča.

Omejili bodo pristojnosti

Ta kljub neodobravanju koalicijskih strank, med katerimi so bili najbolj glasni SD, ostaja za krmilom Luke Koper, prek statutarnih sprememb pa naj bi mu nekoliko omejili pooblastila.

Najverjetnejši kandidati, ki bodo zasedli nadzorniške stolčke, so Rado Antolovič, Alenka Žnidaršič Kranjc in Elen Twrdy.

Komentarjev 4
  • Veteran 20:43 05.oktober 2013.

    Ne vem komu škodi Mišič vem pa, da bo na obali pograbil kar mu bo in ne bo ponujeno. Vsekakor ga je potrebno odstraniti dokler ni naredi še velike škode.

  • mph 14:58 05.oktober 2013.

    Zanimivo, kako se politični mafiji tresejo hlače, da bi izgubili stolček. Vedno bolj sem prepričan, da bi bil pravi na tem mestu. Prav ganljiv je ta družni nastop raznih politikantov proti enemu človek, ko pa je verjetno vsaj 90% vidnih ...prikaži več mest v državi pod politiko. No, bolj verjetno 99%. Se je predvsem za vprašat, koga tako silno Mišič moti.

  • privat 13:16 05.oktober 2013.

    kaj šele zdaj vidiš "kaj dogaja"...nič noben nebo uštimal!! Uštimali bodo le svoje koristi in procentne provizije!! Nas pa gledajo miličniki "ker nismo pripasani"??? Vse bo to bankrotiralo in nekoč bodo odgovarjali za težke zločine!!