Mlada Ukrajinka z noži nad dijake

Foto: Žurnal24 Mlada Ukrajinka je vdrla v gimnazijo in ranila gimnazijko. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ukrajinka je zjutraj vdrla v gimnazijo v nemškem kraju Sankt Augustin pri Kölnu in lažje ranila dijakinjo, ki so jo z rešilcem nato odpeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Dogodek se je zgodil okoli 9. ure, ko je zamaskirana oseba, oborožena z več noži, vdrla v šolo. Po navedbah policije naj oseba ne bi bila več v šoli. Na ženskem stranišču v šoli pa je policija našla tudi nahrbtnik s stekleničkami, napolnjenimi z bencinu podobno tekočino, in plinsko pištolo.

Policisti so medtem izpraznili šolo, začeli preiskavo šolskih prostorov, vse dijake pa so odpeljali v telovadnico. Številni dijaki so med preiskavo po prenosnih telefonih govorili s svojimi družinskimi člani. "Šolarjem je bila nudena psihološka pomoč," je še povedala predstavnica policije. Nad krajem dogodka pa kroži tudi helikopter.

Policija je kraj dogodka zaprla, v bližini pa so uredili posvetovalnico za zaskrbljene starše. Gimnazijo Albert Einstein obiskuje okoli osemsto šolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.