Mladi voznik porscheja trčil v ograjo

Foto: Bralec Žurnala24 Prometna nesreča Foto: Bralec Žurnala24 Prometna nesreča Foto: Bralec Žurnala24 Prometna nesreča Foto: Bralec Žurnala24 Prometna nesreča Foto: Bralec Žurnala24 Prometna nesreča
Nesreča porscheja. Voznica vozila s primerno hitrostjo, v ograjo se je zaletela, ker se je izogibala čelnemu trčenju.
Oglej si celoten članek

Po božiču nas je bralec obvestil o nesreči porscheja na cesti Izola-Koper. Dejal je, da je mlajši voznik zaradi prevelike hitrosti izgubil nadzor nad avtomobilom.

Da nič od navedenega ne drži, pa je zatrdil lastnik porscheja. Kot nam je povedal, je avtomobil v času nesreče vozila njegova prijateljica, sam pa je bil sopotnik. Dejal je, da se je voznica izogibala nasproti vozečemu avtomobilu, ki je „sekalo“ ovinek.

Ker se je želela izogniti čelnemu trčenju, je zapeljala na neurejeni rob cestišča in trčila v ograjo. Prav tako ni vozila prehitro, kar je v svojem poročilu potrdil tudi izvedenec. "Nihče on naju tudi ni več mladi voznik," je dejal lastnik avtomobila, ki potrebuje še nekaj popravila, vendar je vozen in ne "popolnoma razbit", kot je zatrjeval bralec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:15 27. December 2011.

    No niti slučajno ni edini, ker je to isto uspelo županu POPOVIĆU , ki ga podpira pol KP , pri …

  • jst
    23:54 26. December 2011.

    San za informacijo me zanima kdo je biv ta voznik, saj se iz sodniške prakse sem naučil če ima denar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.