Slovenija > Jaz poročam
17 ogledov

Mladi voznik porscheja trčil v ograjo

Prometna nesreča
1/5
Bralec Žurnala24
Nesreča porscheja. Voznica vozila s primerno hitrostjo, v ograjo se je zaletela, ker se je izogibala čelnemu trčenju.

Po božiču nas je bralec obvestil o nesreči porscheja na cesti Izola-Koper. Dejal je, da je mlajši voznik zaradi prevelike hitrosti izgubil nadzor nad avtomobilom.

Da nič od navedenega ne drži, pa je zatrdil lastnik porscheja. Kot nam je povedal, je avtomobil v času nesreče vozila njegova prijateljica, sam pa je bil sopotnik. Dejal je, da se je voznica izogibala nasproti vozečemu avtomobilu, ki je „sekalo“ ovinek.

Ker se je želela izogniti čelnemu trčenju, je zapeljala na neurejeni rob cestišča in trčila v ograjo. Prav tako ni vozila prehitro, kar je v svojem poročilu potrdil tudi izvedenec. "Nihče on naju tudi ni več mladi voznik," je dejal lastnik avtomobila, ki potrebuje še nekaj popravila, vendar je vozen in ne "popolnoma razbit", kot je zatrjeval bralec.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 13:15 27.december 2011.

    No niti slučajno ni edini, ker je to isto uspelo županu POPOVIĆU , ki ga podpira pol KP , pri hitrosti 195km/h z enakim vozilom. Hja no pri Popoviću je bila teh. napaka , sam mislim da v glavi , ...prikaži več ne na avtu. A kako vem . Pa ta teh. napaka traja še danes!

  • jst 23:54 26.december 2011.

    San za informacijo me zanima kdo je biv ta voznik, saj se iz sodniške prakse sem naučil če ima denar mu nič ne bo drugega hudega kot okrevanje za kazen ali kaj drugega še slišal ne bo. Pa zanima me ...prikaži veče ali bodo policaji napisali samo neprilagojena hitrost ali bodo zapisali koliko km/h se je pripeljal, kar bi se dandanes dalo narediti če si želijo zaslužiti plačo