Mladoletnica z ostrim predmetom nad drugega otroka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Policisti še opravljajo preiskavo.
Oglej si celoten članek

Na območju Most v Ljubljani je danes popoldan mladoletnica v prepiru z ostrim predmetom huje poškodovala mladoletnika. Slednjega so odpeljali v UKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju. Policisti o okoliščinah dogodka še zbirajo obvestila, o ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so navedli na PU Ljubljana.

Po navedbah portala 24ur, ki je o dogodku poročali prvi, se je na kraju zbralo večje število policistov in reševalnih vozil.

Ker gre za mladoletni osebi, policisti več informacij o dogodku ne morejo posredovati, so pojasnili na Policijski upravi (PU) Ljubljana.

Dijak Žalostno slovo 15-letnika Dva umora v enem dnevu Otrok poklical policijo: "Nekdo mi je ubil mamo"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:55 5. April 2024.

    Tako Golob zgleda asimilacija Balkana.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.