Mladoletnik grozil s pištolo

Foto: Žurnal24
V okolici Novega mesta je prišlo do spora med dvema osebama. Mladoletnik je v žensko nameril pištolo, ta pa mu jo je izbila iz rok.
Oglej si celoten članek

Policisti in kriminalisti so med ogledom kraja železniške nesreče zaslišali strel iz strelnega orožja iz smeri viadukta Bezgavec, kjer se je zbrala skupina ljudi. Na kraj je bilo napotenih več patrulj, ki so zavarovali kraj in vzpostavili javni red in mir.

Po do sedaj zbranih podatkih naj bi mladoletnik iz naselja v okolici Novega mesta v okolici Novega mesta nameril pištolo proti oškodovanki, s katero sta v sporu. Oškodovanka naj bi mu orožje zbila iz rok, takrat pa naj bi se sprožil strel. Mladoletnik je s kraja pobegnil, ženska pa je orožje izročila policistom.

Policisti so mladoletnika izsledili in mu odvzeli prostost. Zavarovali so sledi in nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin. Po zaključenem postopku bodo o svojih ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.