Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Mladoletnik grozil s pištolo

Žurnal24 main
V okolici Novega mesta je prišlo do spora med dvema osebama. Mladoletnik je v žensko nameril pištolo, ta pa mu jo je izbila iz rok.

Policisti in kriminalisti so med ogledom kraja železniške nesreče zaslišali strel iz strelnega orožja iz smeri viadukta Bezgavec, kjer se je zbrala skupina ljudi. Na kraj je bilo napotenih več patrulj, ki so zavarovali kraj in vzpostavili javni red in mir.

Po do sedaj zbranih podatkih naj bi mladoletnik iz naselja v okolici Novega mesta v okolici Novega mesta nameril pištolo proti oškodovanki, s katero sta v sporu. Oškodovanka naj bi mu orožje zbila iz rok, takrat pa naj bi se sprožil strel. Mladoletnik je s kraja pobegnil, ženska pa je orožje izročila policistom.

Policisti so mladoletnika izsledili in mu odvzeli prostost. Zavarovali so sledi in nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin. Po zaključenem postopku bodo o svojih ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.