Mladoletnik s pestmi nad mater

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Včeraj so policisti Policijske postaje Idrija obravnavali nasilje v družini v širši okolici Idrije, kjer se je mladoletni sin v zadnjih nekaj dnevih tudi fizično znesel nad svojo materjo.
Oglej si celoten članek

Mati je morala poiskati tudi zdravniško pomoč v zdravstvenem domu. V zvezi z obravnavanim primerom so policisti mladoletniku izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Glede obravnavanega primera so policisti obvestili tako preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in tudi pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici kot pristojni center za socialno delo. Idrijski policisti bodo omenjenega mladoletnika kazensko ovadili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • mph
    00:29 23. November 2012.

    Morda pa je ravno v temu problem, ker ga je preveč "rihtala", pa še morda kdo zraven od najmlajših nog. …

  • 17:05 22. November 2012.

    Prej bi ga rihtala, ko je bilo treba zdaj je prepozn.

  • 10:20 22. November 2012.

    Ah, dajte no! <br />Včasih se sad našega telesa pač izjalovi. <br />Slabo seme, slaba njiva, slabo vreme itd, etc.<br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.