Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Mladoletnik s pestmi nad mater

Pest Shutterstock
Včeraj so policisti Policijske postaje Idrija obravnavali nasilje v družini v širši okolici Idrije, kjer se je mladoletni sin v zadnjih nekaj dnevih tudi fizično znesel nad svojo materjo.

Mati je morala poiskati tudi zdravniško pomoč v zdravstvenem domu. V zvezi z obravnavanim primerom so policisti mladoletniku izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Glede obravnavanega primera so policisti obvestili tako preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in tudi pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici kot pristojni center za socialno delo. Idrijski policisti bodo omenjenega mladoletnika kazensko ovadili.

Komentarjev 10
  • mph 00:29 23.november 2012.

    Morda pa je ravno v temu problem, ker ga je preveč "rihtala", pa še morda kdo zraven od najmlajših nog. Kadar preberem kaj takega je moj prvi sum kaj so počeli z njim od otroštva.

  • feferon 17:05 22.november 2012.

    Prej bi ga rihtala, ko je bilo treba zdaj je prepozn.

  • Minerva 10:20 22.november 2012.

    Ah, dajte no! Včasih se sad našega telesa pač izjalovi. Slabo seme, slaba njiva, slabo vreme itd, etc.Če se te odrasel otrok fizično loti ga obravnavaj kot vsako drugo po letih odraslo osebo in udari nazaj. Najbolje ...prikaži večlje z jezikom. Ta šele boli, ta.