Mobilni paketi bodo 1. septembra dražji

Foto: Saša Despot Slovenija 260.11.2013 mobilno omrezje, mobitel, mobilna telefonija, ilustracija;
A1 bo prvega septembra podražil pakete mobilne telefonije.
Oglej si celoten članek

Skoraj vsi paketi bodo dražji za en evro. Celoten seznam paketov s staro in novo ceno lahko najdete na tej povezavi. 

Bodo pa prav tako prvega septembra za vse, ki prejemajo eRačun, uvedli en evro popusta, tako da podražitve ne bodo občutili. Ni pa popust možen pri vseh paketih, seznam lahko najdete tukaj. 

eRačun, lahko uporabniki prejemajo na elektronski naslov, neposredno v svojo spletno banko ali do njega dostopajo na portalu Moj A1. Storitev je mogoče vključiti s klicem na številko za pomoč uporabnikom, s sporočilom na info@A1.si, na portalu ali v aplikaciji ali s poslanim SMS sporočilom na 4040. V tekst je treba vpisati ERACUN in svoj elektronski naslov, na katerega boste prejemali eRačun. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 05:44 2. Avgust 2018.

    Saj helen pa Lonsalotta sta prav tako neteguna!!! Admin?... Ali ti mogoče malo spiš za take, kot sta ta dva, …

  • 16:04 1. Avgust 2018.

    A1 pa telekom nateguha do konca

  • 14:42 1. Avgust 2018.

    hvala bogu nateguni, znižujete ceno, potem pa dražite, ker imate stranke in ker lastniki rabijo keš, keš, kešššššššš ... prodajate …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.