Slovenija
10116 ogledov

Mobilni paketi bodo 1. septembra dražji

Slovenija 260.11.2013 mobilno omrezje, mobitel, mobilna telefonija, ilustracija; Saša Despot
A1 bo prvega septembra podražil pakete mobilne telefonije.

Skoraj vsi paketi bodo dražji za en evro. Celoten seznam paketov s staro in novo ceno lahko najdete na tej povezavi. 

Bodo pa prav tako prvega septembra za vse, ki prejemajo eRačun, uvedli en evro popusta, tako da podražitve ne bodo občutili. Ni pa popust možen pri vseh paketih, seznam lahko najdete tukaj. 

eRačun, lahko uporabniki prejemajo na elektronski naslov, neposredno v svojo spletno banko ali do njega dostopajo na portalu Moj A1. Storitev je mogoče vključiti s klicem na številko za pomoč uporabnikom, s sporočilom na info@A1.si, na portalu ali v aplikaciji ali s poslanim SMS sporočilom na 4040. V tekst je treba vpisati ERACUN in svoj elektronski naslov, na katerega boste prejemali eRačun. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Tomaz_321 05:44 02.avgust 2018.

    Saj helen pa Lonsalotta sta prav tako neteguna!!! Admin?... Ali ti mogoče malo spiš za take, kot sta ta dva, ki promovirata prazno meglo tu na forumu??? Daj počisti malo to nesnago no!!!

  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 16:04 01.avgust 2018.

    A1 pa telekom nateguha do konca

  • Avatar praufo
    praufo 14:42 01.avgust 2018.

    hvala bogu nateguni, znižujete ceno, potem pa dražite, ker imate stranke in ker lastniki rabijo keš, keš, kešššššššš ... prodajate prenos podatkov kot kubik vode, potem pa pogovore kot decilitre in na koncu še sms sporočila kot kaplice, ... zakaj ...prikaži več pa ne če folk vse plača, naj plača, ampak ste pa odlični nateguni, svaka čast!