Mobilni paketi za manj kot deset evrov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nizkocenovni ponudnik bob od danes do konca meseca ponuja paket carski bob.
Oglej si celoten članek

V paketu carski bob, ki so ga prvič ponudili novembra, ponujajo 1500 minut pogovorov, 1500 SMS sporočil in 1500 megabajtov prenosa podatkov za 9,99 evra na mesec. 

Bob deluje v Simobilovem omrežju, ne ponuja možnosti obvestila o zgrešenem klicu v času nedosegljivosti, kvota pa ne vključuje MMS sporočil in sporočil, poslanih v tujino. Ko zmanjka enot v zakupljeni kvoti, dodatna enota stane štiri cente. Sim kartica, ki vključuje sto minut, stane 14,90 evra.

Kot je razvidno iz tabele, je za manj kot deset evrov na mesec mogoče dobiti kar nekaj paketov. Izbrali smo le pakete, ki vključujejo tudi prenos podatkov. 

Foto: zurnal24.si Mobilni paketi

Pri tem je je Sparov paket tipičen predplačniški paket, Izimobil omogoča samodejno podaljševanje paketa in plačilo prek trajnika, sklenitev bobovega paketa pa je na voljo le za omejeno časovno obdobje, tokrat do konca meseca. 

Izimobil in Spar gostujeta v Telekomovem omrežju, hitrost prenosa podatkov je omejena. Pred časom smo pripravili tudi podrobno primerjavo med navidez enakima paketoma Spar mobil 1500 in Izimobil mesec S.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:49 2. Februar 2016.

    Ne splača se, ker je interval hud

  • 14:01 2. Februar 2016.

    Aja... Pa še ena malenkost: Bob nima skritih stroškov. Prideš, greš, menjaš paket, dodaš storitev... Brez nobenih izdatkov skritih v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.