Slovenija
26 ogledov

Mobilni paketi za manj kot deset evrov

Slovenija 260.11.2013 mobilno omrezje, mobitel, mobilna telefonija, ilustracija; Saša Despot
Nizkocenovni ponudnik bob od danes do konca meseca ponuja paket carski bob.

V paketu carski bob, ki so ga prvič ponudili novembra, ponujajo 1500 minut pogovorov, 1500 SMS sporočil in 1500 megabajtov prenosa podatkov za 9,99 evra na mesec. 

Bob deluje v Simobilovem omrežju, ne ponuja možnosti obvestila o zgrešenem klicu v času nedosegljivosti, kvota pa ne vključuje MMS sporočil in sporočil, poslanih v tujino. Ko zmanjka enot v zakupljeni kvoti, dodatna enota stane štiri cente. Sim kartica, ki vključuje sto minut, stane 14,90 evra.

Kot je razvidno iz tabele, je za manj kot deset evrov na mesec mogoče dobiti kar nekaj paketov. Izbrali smo le pakete, ki vključujejo tudi prenos podatkov. 

Mobilni paketi  | Avtor: zurnal24.si zurnal24.si

Pri tem je je Sparov paket tipičen predplačniški paket, Izimobil omogoča samodejno podaljševanje paketa in plačilo prek trajnika, sklenitev bobovega paketa pa je na voljo le za omejeno časovno obdobje, tokrat do konca meseca. 

Izimobil in Spar gostujeta v Telekomovem omrežju, hitrost prenosa podatkov je omejena. Pred časom smo pripravili tudi podrobno primerjavo med navidez enakima paketoma Spar mobil 1500 in Izimobil mesec S.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • primoz.g 19:49 02.februar 2016.

    Ne splača se, ker je interval hud

  • Thomy 14:01 02.februar 2016.

    Aja... Pa še ena malenkost: Bob nima skritih stroškov. Prideš, greš, menjaš paket, dodaš storitev... Brez nobenih izdatkov skritih v fontih velikosti 6.Telemach je Tuš-mobilovo ponudbo izredno izboljšal. Sam še neupravičenih zaračunavanj vsake neumnosti naj se otresejo, pa bodo resni tekmec.