Mobitel odkupuje rabljene mobilnike

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Mobitel je prvi v Sloveniji uvedel možnost odkupa rabljenih mobilnih telefonov. Za vsak recikliran mobilnik zasajeno drevo.
Oglej si celoten članek

Mobitelovi uporabniki lahko v najbližji Mobitelov center prinesejo rabljen mobitel, kjer bodo seznanjeni z možnostjo odkupa in vrednostjo rabljenega telefona, ki jo bodo lahko izkoristili za ugodnejši nakup novega telefona.

Hiter in enostaven odkup

Svetovalec v Mobitelovem centru bo prek posebne aplikacije ocenil vrednost rabljenega mobitela. V kolikor bo ta še imel uporabno vrednost, uporabnik pa se bo strinjal s pogoji odkupa, bo prejel potrdilo o dobroimetju v višini ocenjene vrednosti. To bo lahko izkoristil ob nakupu novega mobitela ali drugega blaga v Mobitelovem centru, ki je potrdilo izdal. Če rabljeni telefon nima več tržne vrednosti, lahko uporabnik telefon odda v reciklažo.

Drevo za recikliran mobilnik
Podjetje Flipswap, s katerim Mobitel sodeluje pri omenjeni akciji, bo odkupljene delujoče mobilnike očistilo in pripravilo za nadaljnjo uporabo, za vsak v reciklažo oddan mobilnik pa bo zasadilo drevo. Število oddanih mobilnikov ni omejeno, vrednost dobropisa pa se sešteva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.