Slovenija
34 ogledov

Mobitel odkupuje rabljene mobilnike

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Mobitel je prvi v Sloveniji uvedel možnost odkupa rabljenih mobilnih telefonov. Za vsak recikliran mobilnik zasajeno drevo.

Mobitelovi uporabniki lahko v najbližji Mobitelov center prinesejo rabljen mobitel, kjer bodo seznanjeni z možnostjo odkupa in vrednostjo rabljenega telefona, ki jo bodo lahko izkoristili za ugodnejši nakup novega telefona.

Hiter in enostaven odkup

Svetovalec v Mobitelovem centru bo prek posebne aplikacije ocenil vrednost rabljenega mobitela. V kolikor bo ta še imel uporabno vrednost, uporabnik pa se bo strinjal s pogoji odkupa, bo prejel potrdilo o dobroimetju v višini ocenjene vrednosti. To bo lahko izkoristil ob nakupu novega mobitela ali drugega blaga v Mobitelovem centru, ki je potrdilo izdal. Če rabljeni telefon nima več tržne vrednosti, lahko uporabnik telefon odda v reciklažo.

Drevo za recikliran mobilnik
Podjetje Flipswap, s katerim Mobitel sodeluje pri omenjeni akciji, bo odkupljene delujoče mobilnike očistilo in pripravilo za nadaljnjo uporabo, za vsak v reciklažo oddan mobilnik pa bo zasadilo drevo. Število oddanih mobilnikov ni omejeno, vrednost dobropisa pa se sešteva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.