Mobitel vs. Telekom

Foto: Žurnal24 Kdo stoji za profilom ohranimomobitel, nam do včeraj ni uspelo izvedeti. (Foto:
Na družabnem omrežju Twitter se je pojavil profil, ki nosi naslov ohranimomobitel in namesto fotografije nosi logotip družbe Mobitel.
Oglej si celoten članek

"Ne vem, če se bodo mobitelovci s to združitvijo preveč strinjali! Če so se telekomovci zapufali, se pa naj tam reorganizirajo – odpuščajo," je zadnji tvit, ki so ga na tem profilu objavili v petek.

Isti dan so delili povezavo na članek spletne strani zurnal24.si in pripisali: "Kranjčević bo odpuščal mobitelovce po združitvi 1. 7. 2011." Z osebnega profila smo jim poslali vprašanje, kdo stoji za profilom, a nam do zaključka redakcije včeraj niso odgovorili.

Do včeraj je profil ohranimomobitel sledil 67 tviterašem, med katerimi so večinoma mediji, novinarji in politiki (me drugimi tudi Lojze Peterle in Žiga Turk).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.