Velenje: Močno pijana v šolo pripeljala otroka, sledilo je tole ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Poleg tega voznica v postopku ni upoštevala ukazov policistov.
Oglej si celoten članek

Velenjski policisti so zjutraj pri kontroli prometa v okolici ene od velenjskih šol ustavili voznico osebnega vozila, ki je kazala očitne znake opitosti. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imela dobrih 1,8 promila alkohola v krvi, zato so jo pridržali. Voznica je pred tem v šolo pripeljala otroka, so sporočili s policijske uprave Celje.

Kot so zapisali, so jo zaradi vožnje pod vplivom alkohola so jo pridržali, sledi še obdolžilni predlog. Za storjeni prekršek je predpisana globa v višini 1200 evro in stranska sankcija izrek 18 kazenskih točk.

Ker voznica v postopku ni upoštevala ukazov policistov in se je do njiju nedostojno vedla, so ji izrekli še dobrih 750 evrov globe.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 09:37 24. September 2022.

    Wow, zjutraj 1,8 ? Tale je pa začela zelo zgodaj, če pozabim, da ima otroke !

  • 19:51 23. September 2022.

    škoda , da se noben ni spomnil in dal (za hec ) pihat še otrokoma. pa da vidimo podobnost s …

  • 17:08 23. September 2022.

    zgodi ga je začela sisat hehe

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.