Slovenija
21634 ogledov

Velenje: Močno pijana v šolo pripeljala otroka, sledilo je tole ...

Šolska pot Profimedia
Poleg tega voznica v postopku ni upoštevala ukazov policistov.

Velenjski policisti so zjutraj pri kontroli prometa v okolici ene od velenjskih šol ustavili voznico osebnega vozila, ki je kazala očitne znake opitosti. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imela dobrih 1,8 promila alkohola v krvi, zato so jo pridržali. Voznica je pred tem v šolo pripeljala otroka, so sporočili s policijske uprave Celje.

Kot so zapisali, so jo zaradi vožnje pod vplivom alkohola so jo pridržali, sledi še obdolžilni predlog. Za storjeni prekršek je predpisana globa v višini 1200 evro in stranska sankcija izrek 18 kazenskih točk.

Ker voznica v postopku ni upoštevala ukazov policistov in se je do njiju nedostojno vedla, so ji izrekli še dobrih 750 evrov globe.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 11
  • sandi76 09:37 24.september 2022.

    Wow, zjutraj 1,8 ? Tale je pa začela zelo zgodaj, če pozabim, da ima otroke !

  • rd2dmk2 19:51 23.september 2022.

    škoda , da se noben ni spomnil in dal (za hec ) pihat še otrokoma. pa da vidimo podobnost s tisto reklamo o ciaretah med vožnjo. sicer semslišal od enega znanca, ki se je ločeval, da mu je advokat dejal ...prikaži več da na CSD dajo otroke vedno materam, pa četudi so priznano pijanke, narkomanke in dilerke. tako da bo sedaj malo za preverit kaj se dogaja, še najmanš problem je to da so zalotili za volanom tako pijano, lepo bi bilo preverit mal okolje in zgodovino.

  • gilgant 17:08 23.september 2022.

    zgodi ga je začela sisat hehe