Morska levinja napadla 11-letnika

Foto: Žurnal24
Morska levinja je v živalskem vrtu v Sydneyju napadla 11-letna fantka in ga hudo poškodovala.
Oglej si celoten članek

11-letni Jack Lister je s krušno materjo obiskal živalski vrt Taronga, ki je med drugim znan tudi po svojih točkah z morskimi levi. Oskrbniki so dečka izbrali za nastop v točki, kjer je žival nahranil, toda po končani predstavi se je morska levinja dečka, ki ji je stopil za hrbet, ustrašila.

Žival je dečka napadla in ga dvakrat ugriznila v trebuh. Dečka so na kraju dogodka oskrbeli in ga s hudimi poškodbami trebuha prepeljali v bolnišnico, kjer so mu morali operirati želodec. Poškodba naj bi bila tako huda, da je imel deček po izjavah očividcev "luknjo v trebuhu".

"Kar naenkrat sem zaslišala grozljiv krik. Obrnila sem se in zagledala Jacka," je povedala dečkova krušna mati Dalitta Wright. 11-letni Jack je uspešno prestal operacijo in okreva v bolnišnici. Iz živalskega vrta pa so sporočili, da morske levinje ne bodo uspavali, saj naj bi bila sicer zelo mirna žival, ki do nesrečnega dogodka še nikogar ni napadla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.