Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Morska levinja napadla 11-letnika

Žurnal24 main
Morska levinja je v živalskem vrtu v Sydneyju napadla 11-letna fantka in ga hudo poškodovala.

11-letni Jack Lister je s krušno materjo obiskal živalski vrt Taronga, ki je med drugim znan tudi po svojih točkah z morskimi levi. Oskrbniki so dečka izbrali za nastop v točki, kjer je žival nahranil, toda po končani predstavi se je morska levinja dečka, ki ji je stopil za hrbet, ustrašila.

Žival je dečka napadla in ga dvakrat ugriznila v trebuh. Dečka so na kraju dogodka oskrbeli in ga s hudimi poškodbami trebuha prepeljali v bolnišnico, kjer so mu morali operirati želodec. Poškodba naj bi bila tako huda, da je imel deček po izjavah očividcev "luknjo v trebuhu".

"Kar naenkrat sem zaslišala grozljiv krik. Obrnila sem se in zagledala Jacka," je povedala dečkova krušna mati Dalitta Wright. 11-letni Jack je uspešno prestal operacijo in okreva v bolnišnici. Iz živalskega vrta pa so sporočili, da morske levinje ne bodo uspavali, saj naj bi bila sicer zelo mirna žival, ki do nesrečnega dogodka še nikogar ni napadla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.