Moška sta policiste pozvala k pretepu

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na kranjskem območju so se konec tedna pretepali. Dva moška sta se pretepala pred trgovskim centrom v Kranju, en sam pa je javni red in mir kršil v Radovljici.
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti so bili v soboto zgodaj zjutraj obveščeni, da se pred gostinskim lokalom pri trgovskem centru v Kranju pretepa več ljudi.

Ko so prišli na kraj dogodka, so ugotovili, da ne gre za množični pretep. Javni red in mir sta kršila 32-letni Žirovničan in 20-letni Kranjčan, ki sta se tepla pred gostinskim lokalom.

Slednja se kljub prihodu in opozorilu policistov nista hotela pomiriti,  policiste sta celo pozvala k pretepu. Za obvladanje obeh storilcev so policisti uporabili prisilna sredstva, kot so plinski razpršilec, fizična sila ter sredstva za vezanje in vklepanje. Zaradi dogodka so oba nasilneža tudi pridržali, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Nekaj ur pozneje pa so bili kranjski policisti obveščeni še o enem kršenju javnega reda in miru, in sicer pred gostinskim lokalom v Radovljici. Policisti so ugotovili, da je javni red in mir kršil 60-letni moški, ki je vpil na reditelje. Ker se ob prihodu policistov ni hotel pomiriti, so ga pridržali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.