Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Moška sta policiste pozvala k pretepu

policija Anže Petkovšek
Na kranjskem območju so se konec tedna pretepali. Dva moška sta se pretepala pred trgovskim centrom v Kranju, en sam pa je javni red in mir kršil v Radovljici.

Kranjski policisti so bili v soboto zgodaj zjutraj obveščeni, da se pred gostinskim lokalom pri trgovskem centru v Kranju pretepa več ljudi.

Ko so prišli na kraj dogodka, so ugotovili, da ne gre za množični pretep. Javni red in mir sta kršila 32-letni Žirovničan in 20-letni Kranjčan, ki sta se tepla pred gostinskim lokalom.

Slednja se kljub prihodu in opozorilu policistov nista hotela pomiriti,  policiste sta celo pozvala k pretepu. Za obvladanje obeh storilcev so policisti uporabili prisilna sredstva, kot so plinski razpršilec, fizična sila ter sredstva za vezanje in vklepanje. Zaradi dogodka so oba nasilneža tudi pridržali, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Nekaj ur pozneje pa so bili kranjski policisti obveščeni še o enem kršenju javnega reda in miru, in sicer pred gostinskim lokalom v Radovljici. Policisti so ugotovili, da je javni red in mir kršil 60-letni moški, ki je vpil na reditelje. Ker se ob prihodu policistov ni hotel pomiriti, so ga pridržali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.