Moškega iskali s policijskim helikopterjem in dronom

Foto: Anže Petkovšek Otvoritev plaže Sava.
Foto: Anže Petkovšek Otvoritev plaže Sava.
Skočil v Savo, še vedno ga iščejo.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti nadaljujejo zbiranje obvestil in preverjajo vse okoliščine dogodka, ki se je včeraj zgodil v Ljubljani. Na obrežje Save pri črnuškem mostu sta namreč nekaj pred poldnevom prišla moška in eden od njiju je skočil v reko, nato ga je odnesel tok. Policisti in gasilci so preiskali območje od Črnuč do Jevnice, a 41-letnega moškega doslej niso našli.

Slovenija Pri čiščenju reke naleteli na truplo

"Že včeraj so potekale aktivnosti policistov, gasilcev in drugih reševalnih služb, ki so v reki iskali pogrešanega. Pri tem je bil za iskanje aktiviran tudi policijski helikopter nato pa še dron. Oseba do sedaj ni bila najdena in se iskanje nadaljuje. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preverjajo vse okoliščine dogodka,"  so sporočilu s PU Ljubljana. 

Po podatkih ljubljanske policijske uprave je pogrešani star 41 let. Reševalci so pri sobotni iskalni akciji uporabili tudi dron. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil in preverjajo vse okoliščine dogodka.

dezurni@zurnal24.si

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:32 7. Junij 2020.

    @robip44,@Leon.Lahko bi bila tudi @ovca.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.