Slovenija
8243 ogledov

Pri čiščenju reke naleteli na truplo

potapljači Žurnal24 main
Na območju med Starim mostom in dvoetažnim mostom naleteli v reki Dravi našli neznano truplo.

Potapljači so danes popoldne med tradicionalno čistilno akcijo v Dravi naleteli na truplo. Potegnili so ga iz vode in predali pristojnim službam, je sporočila Uprava RS za zaščito in reševanje. Po pisanju portala Maribor 24 in Večera gre verjetno za neznanca, ki je pred dnevi skočil v reko in so ga takrat neuspešno iskali.

Kot pišeta oba omenjena mariborska medija, je 28. maja v bližini stavbe medicinske fakultete v Dravo skočila neznana oseba. Gasilska brigada Maribor je ob pomoči članov podvodne reševalne službe pod gladino reke takrat preiskala okoli 800 metrov razdalje od kraja padca, vendar so se za iskanim izgubile vse sledi.

Danes pa so potapljači med tradicionalno čistilno akcijo Drava - Ni nam vseeno! na območju med Starim mostom in dvoetažnim mostom naleteli na neznano truplo. Čeprav identiteta utopljenca še ni znana, se domneva, da gre za isto osebo.

Pozno popoldne iskalna akcija v Ljubljani

Pozno dopoldne je pri črnuškem mostu neznana oseba skočila v Savo. Kot so sporočili iz uprave za zaščito in reševanje so posredovali poklicni gasilci Gasilske brigade Ljubljana in prostovoljni gasilci gasilskih zvez Ljubljana, Dol - Dolsko in Litija ter tudi policijski helikopter. Preiskali so območje od Črnuč do Jevnice, a osebe niso našli.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • Avatar Weberstella
    Weberstella 01:17 07.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == Hosset.Com

  • Avatar jate
    jate 21:45 06.junij 2020.

    slo je skoraj na samem vrhu po samomorilnosti.tako kaze statistika...konec koncev saj ni cudno.

  • Ivo 19:10 06.junij 2020.

    Verjetno se je šele začelo. Ko bo udarila "realnost paketov" bo pa vrh... Ljudje ostajajo brez vsega, država pa jim nudi pomoč za brezplačno zdravstveno in socialno zavarovanje in dve položnici, preživijo naj pa od zraka...