Moški nad svojo pastorko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Policisti posredovali zaradi nasilja.
Oglej si celoten članek

Kar trikrat so morali včeraj policisti z območja PU Novo mesto posredovati zaradi nasilja v družini.

V Posavju je 55-letni nasilnež, ki je bil pod vplivom alkohola, izvajal fizično in psihično nasilje nad pastorko. Ponoči so črnomaljski
policisti zaščitili žrtev, nad katero je nasilje izvajal 35-letni sin. Osumljencu so odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Prav tako v Črnomlju je 33-letni nasilnež žalil svojo partnerko, ji grozil in razbijal inventar v hiši. Žrtvi je pred nasilnežem uspelo pobegniti in počakati na prihod policistov.

Vsem trem so policisti izrekli ukrep prepovedi približevanja žrtvam ter o tem obvestili preiskovalnega sodnika in pristojne institucije. Zoper osumljence bodo na tožilstvo podali kazenske ovadbe.

Grozljivka V Sloveniji lani 185 prijav posnetkov spolnih zlorab otrok

Avtomobili ostali brez koles

Na ograjenem parkirnem prostoru v Novem mestu so medtem ponoči neznanci s štirih osebnih avtomobilov odtujili platišča s pnevmatikami. Škode je za okoli 5600 evrov.

Besna mama Hotel posiliti hčerko, ona pa ...

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.