Moški poškodoval dva policista

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Policisti so moškega, ki se je zaklenil v sobo, zanetil ogenj in skočil skozi okno, komaj obvladali. Poškodoval je dva moža v modrem.
Oglej si celoten članek

Novomeške policiste so včeraj nekaj po 12. uri poklicali na pomoč iz stanovanjske hiše v Novem mestu, kjer naj bi pijan kršitelj razgrajal in grozil svojcem, so sporočili s PU Novo mesto.

Ob prihodu policistov se je zaklenil v enega izmed prostorov in zanetil ogenj, pred vrata pa postavil oviro. Policisti so morali s pomočjo gasilcev odstraniti oviro in vstopili v sobo. Kršitelj je z nožem grozil tudi policistom in skočil skozi okno. Obvladali so ga šele na dvorišču z uporabo prisilnih sredstev in ga predali zdravstvenemu osebju.

V intervenciji sta bila poškodovana dva policista. Policisti z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja poskusa preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi še nadaljujejo, so še sporočili s PU Novo mesto.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:24 22. Junij 2013.

    @zcmr in širhakl<br />zakaj ne bi bil "poškodovan", če se splača. bolniška, lepo vreme, zavarovalnina,... se bolj splača kot hodit …

  • 00:01 22. Junij 2013.

    No,miličniki bi ga shebali,da zase neb vedu,policisti jih pa fašejo.

  • 22:25 21. Junij 2013.

    Poskodoval je dva modra amatrja ki nista sposobna drugega kot drzati v roki radar in pisati poloznice.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.