Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Moški poškodoval dva policista

slovenija06.11.08, umor v kamniku, kriminalisti, policija, kamnik, foto: nik rov Nik Rovan
Policisti so moškega, ki se je zaklenil v sobo, zanetil ogenj in skočil skozi okno, komaj obvladali. Poškodoval je dva moža v modrem.

Novomeške policiste so včeraj nekaj po 12. uri poklicali na pomoč iz stanovanjske hiše v Novem mestu, kjer naj bi pijan kršitelj razgrajal in grozil svojcem, so sporočili s PU Novo mesto.

Ob prihodu policistov se je zaklenil v enega izmed prostorov in zanetil ogenj, pred vrata pa postavil oviro. Policisti so morali s pomočjo gasilcev odstraniti oviro in vstopili v sobo. Kršitelj je z nožem grozil tudi policistom in skočil skozi okno. Obvladali so ga šele na dvorišču z uporabo prisilnih sredstev in ga predali zdravstvenemu osebju.

V intervenciji sta bila poškodovana dva policista. Policisti z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja poskusa preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi še nadaljujejo, so še sporočili s PU Novo mesto.

 

 

Komentarjev 4
  • sasquatch 07:24 22.junij 2013.

    @zcmr in širhaklzakaj ne bi bil "poškodovan", če se splača. bolniška, lepo vreme, zavarovalnina,... se bolj splača kot hodit v šiht. zato so vedno "poškodovani"...

  • širhakl 00:01 22.junij 2013.

    No,miličniki bi ga shebali,da zase neb vedu,policisti jih pa fašejo.

  • zcmr 22:25 21.junij 2013.

    Poskodoval je dva modra amatrja ki nista sposobna drugega kot drzati v roki radar in pisati poloznice.