Motena oskrba v nekaterih Mercatorjih

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Zaradi požara v ljubljanskem skladišču je oskrba nekaterih Mercatorjevih trgovin na zahodu Slovenije motena.
Oglej si celoten članek

Zaradi torkovega požaru v Mercatorjevem skladišču v Ljubljani  v trgovinah na zahodu Slovenije prihaja do zamud pri oskrbi s sadjem in zelenjavo. Najbolj primanjkuje banan.

Foto: Bralec banane, mercator "Trenutno prihaja do največjih zamud pri oskrbi trgovin s sadjem in zelenjavo, vendar na terenu vsi naši tovornjakim, zato upamo, da bomo do konca dneva vzpostavili čim boljšo oskrbo trgovin s temi izdelki," je povedala Katja Kek iz Mercatorja.

Akcije bodo podaljšali

"V primeru, da bo v kateri od Mercatorjevih trgovin prišlo do pomanjkanja izdelkov v aktualnih akcijskih aktivnosti, bomo te akcije časovno podaljšali in tako omogočili kupcem ugoden nakup izdelkov. O tem bodo kupci tudi obveščeni na prodajnih mestih," dodaja Kekova. Mercatorjevim kupcem se ob tem opravičujejo in zahvaljujejo za razumevanje in potrpežjivost

Ogenj, ki se je v torek vnel v Meractorjevih skladiščih svežega programa (zelenjava, sadje in meso) je poškodoval okoli dve tretjini skladiščnih prostorov. Uničil je tudi vse skladiščene izdelke. V požaru je življenje izgubila ena oseba.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:37 16. Maj 2015.

    Zaradi motene oskrbe ni še nihče umru..!! Če ni v tej trgovini, greš pa k kunkurenci..pa imaš robo- pa nečivkaš …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.