Slovenija
51 ogledov

Motena oskrba v nekaterih Mercatorjih

čebula Bralka
Zaradi požara v ljubljanskem skladišču je oskrba nekaterih Mercatorjevih trgovin na zahodu Slovenije motena.

Zaradi torkovega požaru v Mercatorjevem skladišču v Ljubljani  v trgovinah na zahodu Slovenije prihaja do zamud pri oskrbi s sadjem in zelenjavo. Najbolj primanjkuje banan.

banane, mercator | Avtor: Bralka Bralka
"Trenutno prihaja do največjih zamud pri oskrbi trgovin s sadjem in zelenjavo, vendar na terenu vsi naši tovornjakim, zato upamo, da bomo do konca dneva vzpostavili čim boljšo oskrbo trgovin s temi izdelki," je povedala Katja Kek iz Mercatorja.

Akcije bodo podaljšali

"V primeru, da bo v kateri od Mercatorjevih trgovin prišlo do pomanjkanja izdelkov v aktualnih akcijskih aktivnosti, bomo te akcije časovno podaljšali in tako omogočili kupcem ugoden nakup izdelkov. O tem bodo kupci tudi obveščeni na prodajnih mestih," dodaja Kekova. Mercatorjevim kupcem se ob tem opravičujejo in zahvaljujejo za razumevanje in potrpežjivost

Ogenj, ki se je v torek vnel v Meractorjevih skladiščih svežega programa (zelenjava, sadje in meso) je poškodoval okoli dve tretjini skladiščnih prostorov. Uničil je tudi vse skladiščene izdelke. V požaru je življenje izgubila ena oseba.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • kapibara 06:37 16.maj 2015.

    Zaradi motene oskrbe ni še nihče umru..!! Če ni v tej trgovini, greš pa k kunkurenci..pa imaš robo- pa nečivkaš in jamraš v javnosti..