Motorist ni preživel trka z avtomobilom

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
V Hotinji vasi je zgodaj popoldan prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena motorist in avtomobil. Boj za motoristovo življenje je bil zaman.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s PU Maribor, so bili o nesreči obveščeni okoli 14. ure. 

46-letnega voznika motornega kolesa so reševalci oživljali, vendar je kljub zdravniški pomoči umrl na kraju nesreče. 

Policisti so na podlagi zbranih obvestil ugotovili, da je 61-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Maribora vozil osebni avtomobil po Piškovi ulici v Hotinji vasi in zapeljal levo, na Hotinjsko ulico. Pri tem je zaprl pot 46-letnemu vozniku motornega kolesa iz okolice Maribora, ki je pripeljal iz smeri Račke ceste. Ta je z zaviranjem poskusil trčenje preprečiti, zatem padel preko krmila motornega kolesa na vozišče in trčil v omenjeni osebni avtomobil. 

Voznik avtomobila ni bil resneje poškodovan. 

Pozor, dvokolesa na cesti!

Motoristi bodo v prazničnih dneh zelo množično na cesti. Policisti jih opozarjajo, naj spoštujejo cestnoprometne predpise, ostalim voznikom pa, naj bodo na motoriste še posebej pozorni, zlasti med menjavanjem smeri vožnje, zavijanju ...

Več o varnosti motoristov TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:12 26. April 2013.

    Vedno, ko berem tvoje komentarje se samo žališ nekaj, samo nik imaš pa pravi. Dolgočasen si, daj odstrani se iz …

  • 19:13 26. April 2013.

    Nerad se obešam na novinarje, vendar boj za življenje ni bil zaman, kvečjemu neuspešen.

  • 16:51 26. April 2013.

    *svojcem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.