Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Motorist ni preživel trka z avtomobilom

Nesreča motorista Nel Pavletić/PIXSELL
V Hotinji vasi je zgodaj popoldan prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena motorist in avtomobil. Boj za motoristovo življenje je bil zaman.

Kot so sporočili s PU Maribor, so bili o nesreči obveščeni okoli 14. ure. 

46-letnega voznika motornega kolesa so reševalci oživljali, vendar je kljub zdravniški pomoči umrl na kraju nesreče. 

Policisti so na podlagi zbranih obvestil ugotovili, da je 61-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Maribora vozil osebni avtomobil po Piškovi ulici v Hotinji vasi in zapeljal levo, na Hotinjsko ulico. Pri tem je zaprl pot 46-letnemu vozniku motornega kolesa iz okolice Maribora, ki je pripeljal iz smeri Račke ceste. Ta je z zaviranjem poskusil trčenje preprečiti, zatem padel preko krmila motornega kolesa na vozišče in trčil v omenjeni osebni avtomobil. 

Voznik avtomobila ni bil resneje poškodovan. 

Pozor, dvokolesa na cesti!

Motoristi bodo v prazničnih dneh zelo množično na cesti. Policisti jih opozarjajo, naj spoštujejo cestnoprometne predpise, ostalim voznikom pa, naj bodo na motoriste še posebej pozorni, zlasti med menjavanjem smeri vožnje, zavijanju ...

Več o varnosti motoristov TUKAJ.

Komentarjev 4
  • Izudin 23:12 26.april 2013.

    Vedno, ko berem tvoje komentarje se samo žališ nekaj, samo nik imaš pa pravi. Dolgočasen si, daj odstrani se iz foruma, ker ga samo zamoriš še bolj. Pa psihiatra si poišči, Bizgec zafrustrirani.

  • mitjap 19:13 26.april 2013.

    Nerad se obešam na novinarje, vendar boj za življenje ni bil zaman, kvečjemu neuspešen.

  • depresija 16:51 26.april 2013.

    *svojcem