Motorist zbil mamico z otrokom v naročju

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Zaradi neprilagojene hitrosti je 19-letnik zapeljal v mamico, ki je imela v naročju otroka, poleg pa sta hodila še dva otroka.
Oglej si celoten članek

Sinoči se je v Zadru zgodila huda nesreča. Nekaj čez 19. uro je motorist zbil 41-letno mamico, ki je v naročju držala eno leto starega otroka. Poleg sta bila še osemletna deklica in petletni deček, poročajo hrvaški mediji. 

19-letnik je najverjetneje zaradi neprilagojene hitrosti izgubil kontrolo nad motorjem, zapeljal na nasprotni vozni pas, nato pa trčil ob pešce. 

Mama in otrok, ki ga je držala v naročju, sta bila huje poškodovana, oba pa sta sicer zunaj smrtne nevarnosti. Lažje sta bila poškodovana oba otroka, ki sta hodila ob materi, prav tako je bil poškodovan tudi voznik motorja.

Policisti so ugotovili, da povzročitelj ni vozil pod vplivom alkohola, ni pa imel vozniškega dovoljenja niti ni nosil zaščitne čelade. Policisti so ga kazensko ovadili zaradi povzročitve hude prometne nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:20 14. Maj 2013.

    motoriste dodatno obdavćit in registracija naj bo nenormalno visoka in kazni ki jih povzročajo ,kot je dirkanje na cesti in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.